Voor architecten

Moderne thermische isolatie voor moderne gebouwen

Onze spuitschuimisolatie is licht, duurzaam en produceert veelzijdige isolatieoplossingen die geschikt zijn voor bijna alle commerciële en residentiële eigendommen. Kijk zelf!

EXY-isolatie verbetert niet alleen de kwaliteit van het binnenklimaat, maar verhoogt ook het wooncomfort en de levensstandaard. Ze zorgen voor een perfecte geluidsisolatie van geïsoleerde ruimtes en voorkomen het binnendringen van verontreinigende stoffen zoals stof en andere verontreinigingen van buitenaf. Het grootste voordeel ten opzichte van conventionele isolatiematerialen is dat het aangebrachte schuim zijn parameters en isolatie-eigenschappen niet verandert, niet van vorm verandert in tegenstelling tot isolatiewol of geblazen cellulose en daardoor een indrukwekkend lange levensduur heeft.

Voordelen van HONTER-spuitisolatie

Onze schuimen overtuigen met hun vol volume holtevulling voor zeer efficiënte koude- en warmte-isolatie. Wij leveren schuimen met open en gesloten cellen voor uiteenlopende toepassingen. Het voordeel: Het schuim kan gemakkelijk door kleine openingen of boorgaten worden geïnjecteerd, uitgespreid in de holtes en daar zijn isolerende werking uitoefenen. Met onze speciale spuitschuimisolatie voor een breed scala aan toepassingen bieden wij voor elke behoefte de juiste oplossing. Of het nu gaat om nieuwbouw, renovatie van oude gebouwen of grotere bouwprojecten – met EXY-spuitisolatie kunnen de energiekosten tot 70% worden verlaagd, zelfs bij uitdagende architectuur.

Wij adviseren je graag

Heb je interesse in onze producten, heb je vragen over bepaalde details of wil je contact opnemen met een uitvoerende servicepartner? Wij adviseren je graag!

Downloads

Gedetailleerde informatie, datasheets en interessante feiten over onze producten vindt je in het downloadgedeelte.

Toepassingsgebieden

Voor elke toepassing de juiste oplossing: Lees meer over onze veelzijdige producten voor de thermische isolatie van moderne gebouwen!