Coatings

Beschermende coating voor uw dak

Exy-Flex-300x68

Hoe beter een dak is beschermd tegen weersinvloeden, hoe duurzamer het oppervlak en de constructie. Met onze EXY FLEX waterdichte beschermende coatings zijn waterdichtheid, thermische isolatie en weerstand tegen UV-straling gegarandeerd.

Omdat elk plat dak met een bitumen-, beton- of plaatstaaloppervlak bestand moet zijn tegen ongunstige weersomstandigheden, zijn de eisen aan dichtheid en duurzaamheid bijzonder hoog. In het bijzonder moet het binnendringen van vocht onder alle omstandigheden worden voorkomen zodat de levensduur van de materialen niet onnodig in gevaar komt. Of het nu gaat om een ​​extreem resistente of sneldrogende versie – onze coatings helpen je een belangrijke bijdrage te leveren aan het onderhoud van uw daken.

Voordelen:

  • Hoge vochtbescherming
  • Optimale elasticiteit-weerstandsverhouding door het gebruik van siliconen, die na uitharding een uitstekende, langdurige weerbestendigheid hebben - met een hoge elasticiteit
  • Eenvoudig in gebruik: eenvoudig aan te brengen met een spuitpistool en zonder morsen, zelfs op sterk hellende oppervlakken, muren of vensterbanken
  • Zeer ademend
  • Lange houdbaarheid: Dankzij de lange houdbaarheid heb je voldoende tijd voor andere taken, bijv. voor het aanbrengen van granulaat.
  • Verhoogde uithardingssnelheid: Na het aanbrengen begint de vacht snel zijn eigenschappen te vertonen, zoals een hoge weerstand tegen weersinvloeden.

Trouwens:

EXY FLEX siliconen dakbedekking kan ook in de winter in onverwarmde opslagruimten worden opgeslagen, zonder risico op bevriezing.

EXY FLEX

EXY FLEX is een duurzame, ademende, waterdichte en weerbestendige coating die een extreem resistent membraan creëert en zo bescherming biedt tegen temperatuur- en weersschommelingen. Deze siliconen coating heeft een lange levensduur en is ook na beschadiging door bijvoorbeeld mechanische invloeden gemakkelijk te repareren.

EXY FLEX siliconen dakcoating is verkrijgbaar in 18,9 l plastic containers (23 kg) en in 190 l stalen vaten (236 kg) in wit (3502) en lichtgrijs (3504).

Geïnteresseerd?

Wil je EXY Flex gebruiken? Neem contact op.

Meer informatie

Informatie voor architecten

De belangrijkste zaken voor jou als architect. Lees meer over ons, onze samenwerking en onze producten.

Downloads

Gedetailleerde informatie, datasheets en interessante feiten over onze producten en ons bedrijf vindt je in het downloadgedeelte.