Over HONTER

HONTER: Wat maakt ons speciaal

Bij HONTER GmbH gebruiken wij al meer dan 35 jaar hoogwaardige spuitisolatieschuimen om de levenskwaliteit te verbeteren. Als ‘s werelds toonaangevende fabrikant en distributeur van polyurethaanspuitschuim en coatings zorgen we voor effectieve thermische en akoestische isolatie in gebouwen. Zo dragen we niet alleen bij aan een comfortabele woning, maar helpen we ook mee aan het sparen van hulpbronnen. Het gebruik van onze materialen bespaart energie. Dit spaart het milieu en spaart uw portemonnee.

Betrouwbaar en gecertificeerd: Ons gecertificeerde assortiment spuitisolatieschuimen heeft zichzelf al duizenden keren bewezen op de Europese en Amerikaanse markt. Met onze expertise weten we wat belangrijk is en hebben we een kwaliteitsniveau bereikt dat ongeëvenaard is. In samenwerking met een uitgebreid netwerk van gecertificeerde servicepartners brengen we een breed scala aan projecten tot stand. Zowel huiseigenaren als woonverenigingen en andere vastgoedeigenaren staan wij met raad en daad bij – van overleg tot uitvoering.

Waarom je voor HONTER zou moeten kiezen

HONTER is jouw eerste aanspreekpunt voor PUR-schuim.
Neem een kijkje op de andere pagina’s op deze site en ontdek onze kwaliteit en onze betrouwbare dienstverlening.

  • Wij zijn een fabrikant van polyurethaansprayschuim - met een uniek productportfolio dat helemaal van ons is
  • 10 jaar op de Europese markt
  • Veilige en betrouwbare productie in Duitsland
  • Wij zien onszelf als een totaalpartner en leveren daarom naast de PUR-producten ook alle benodigde technologieën en accessoires
  • Met ons brede aanbod aan opleidingen en talrijke diensten op het gebied van spuitschuimisolatietechniek en daktechniek zijn onze partners altijd "up-to-date"
  • Al onze isolatie- en coatingsystemen met spuitschuim voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen
  • Meer dan 35 jaar ervaring: Onze producten zijn duizenden keren gebruikt in Europa, de VS en Canada

Contact

Je hebt een project. Wij hebben de oplossing. Neem contact op.

Meer informatie

Producten

Of het nu gaat om spuitsschuim met open cellen, spuitschuim met gesloten cellen of polyurethaanlijmen – maak kennis met onze verscheidenheid aan producten.

Nieuws

Altijd up-to-date: Op onze blog vind je nieuws over HONTER en spannende productinformatie.

Partner worden

Wil je HONTER producten gebruiken? Nu partner worden! We kijken ernaar uit om samen met jouw geweldige dingen te realiseren.