Een partner worden

Word nu een geautoriseerde partner

Spuitschuimisolatie biedt veel meer voordelen. Dat geldt ook voor onze partners. Als geautoriseerde HONTER-partner kun je joux klanten niet alleen uitzonderlijke isolatiematerialen bieden – je profiteert ook van het hoge niveau van expertise en aanvullende ervaring die je via ons partnerschap via training en certificering zult opdoen. Profiteer van de kansen in een veelbelovende branche.

Of je nu een ambachtelijk bedrijf bent, een klein of groot bouwbedrijf of een freelancer in de bouwsector, een fabrikant van bouwelementen of een architect, planner of projectontwikkelaar – laten we samen geweldige dingen realiseren!

Breid jouw bedrijf uit: Met onze spuitschuimisolatie bieden wij een hoogwaardig en efficiënt alternatief voor conventionele isolatiematerialen. Onderscheid je van de concurrentie met onze hoogwaardige producten en creëer een uniek verkoopvoorstel. Of het nu als aanvulling op jouw bestaande isolatieprogramma is of als een nieuw bedrijf voor jouw bedrijf. Met ons aan jouw zijde staan ​​er nieuwe deuren voor u open. Wij ondersteunen je op alle vlakken uitvoerig – van advies tot uitvoering op locatie.

HONTER:
Een betrouwbare partner

De hoogwaardige producten die wij jouw leveren, bewijzen zich al meer dan 35 jaar in de bouwsector. We komen onze beloftes met betrekking tot levertijden na en zijn een betrouwbare zakenpartner.

PROFFESIONAL EQUIPMENT & SERVIS

Onze producten, jouw voordeel

  • Innovatief en uniek: Wij bieden een modern, doordacht isolatiesysteem met bijzondere eigenschappen
  • Bewezen: Met meer dan 35 jaar ervaring en duizenden gebruikers kun je vertrouwen op onze betrouwbare technologie
  • Gecertificeerd: Alle producten zijn gecertificeerd volgens EU-richtlijnen en hebben een CE-certificering
  • Individuele ondersteuning: Of het nu gaat om technologie, informatie of advies - wij helpen je met raad en daad
  • Differentiatie: Onderscheid je van de concurrentie met onze producten - we helpen je ook met jouw marketing
  • Optimaal kader: Een nieuw zakelijk veld in een groei-industrie biedt je onvoorstelbare kansen

Klinkt interessant?

Neem contact op! Wij informeren je graag over mogelijkheden en samenwerking! We kijken ernaar uit om contact met je op te nemen!