Zolderisolatie

Gewoon meer ruimte. Wij gebruiken de juiste isolatiesystemen om ervoor te zorgen dat er altijd een goed klimaat onder het dak heerst, zodat je jouw zolder kunt gebruiken als extra woonruimte, voor opslag of om te verhuren. Of het nu gaat om een aparte kantoorruimte, studeerkamer, kinderslaapkamer of een kamer om te huren – er zijn veel redenen om de zolder te renoveren en zo effectief te isoleren. Met ons isolatieschuim bespaar je niet alleen energie, maar zorg je ook voor een stabiel binnenklimaat met minder temperatuurschommelingen – zowel in de winter als in de zomer.

Before After

Het is belangrijk om het juiste isolatiemateriaal te kiezen. Want met de juiste materialen kan vocht- en schimmelgroei ook op de lange termijn worden voorkomen. Daarnaast worden er speciale eisen gesteld aan de grote temperatuurschommelingen die optreden in het gebied van het dak.

Schuim voor elk doel

De voordelen van zolderisolatie met EXY: Honter biedt twee bewezen spuitschuimisolatie voor zolderisolatie: EXY 09 spuitisolatieschuim met open celstructuur en EXY 34 HFO met gesloten structuur. Beide schuimen zijn gemakkelijk en snel te verwerken en overtuigen door hun lage gewicht; de belasting van de plafondconstructie is onbeduidend.

Met hun uitstekende isolerende eigenschappen en homogene structuur tot in de hoeken van de dakconstructie, voorkomen de schuimen de vorming van koudebruggen en de vorming van vocht en schimmel op zolder.

  • Isoleert betrouwbaar en effectief - ook op moeilijk bereikbare plaatsen
  • Verlaagt de kosten voor verwarming en airconditioning
  • Snel en eenvoudig aan te brengen
  • Geen mechanische verankering of bedrading nodig
  • Geen toename van de belasting van de bouwconstructie
  • Elimineert warmteoverdracht door de bouwelementen
  • Voorkomt het binnendringen van koude lucht en de vorming van koudebruggen
  • Verplaatst het dauwpunt weg van de bouwconstructie
  • Voorkomt schimmelgroei en zorgt voor een gezonde leefomgeving

Zolderisolatiemethode

De thermische isolatie van de zolder met EXY isolatiespuitschuim is bijzonder praktisch. Het schuim wordt aangebracht door middel van spuiten en vergroot onmiddellijk zijn volume vele malen. Het schuim vult zelfs kleine kieren en voegen perfect op en voorkomt dat koude lucht en lawaai zelfs op moeilijk bereikbare plaatsen komen. Er is geen mechanische verankering van de isolatie nodig omdat het schuim perfect hecht op alle gangbare ondergronden in het dakgebied.

Niet zagen achteraf, geen resterende paneelsecties – gewoon een propere klus.

Snel all-round: Het is niet alleen de eenvoudige applicatie die tijd bespaart. Door de korte droogtijden van het schuim is de uitgeharde massa relatief snel bewerkbaar.

Producten - isoleer je zolder met spuitschuim

EXY 09:
Uitgeprobeerd en getest! Doeltreffend en zeer ademend dankzij de open celstructuur.

EXY 34 HFO:
Een van de meest doeltreffende isolatiematerialen op de markt. De nieuwe generatie EXY 34 HFO.

Geïnteresseerd?

Meer ruimte, lagere kosten. Wil je je zolder uitbreiden, gebruik dan de juiste isolatie. Voor meer comfort en lagere stookkosten. Wij adviseren je graag over de juiste isolatie.

Meer informatie

Voor architecten

De belangrijkste zaken voor jou als architect: Lees meer over ons en onze bedrijfsgeschiedenis.

Downloads

Gedetailleerde informatie, gegevensbladen en interessante feiten over ons bedrijf en onze producten.

Gevelisolatie

Grote oppervlakken, grote voordelen: Professionele isolatie voor uw gevel.

Financiering

Loont snel: Profiteer van tal van financieringsmogelijkheden om uw woning te isoleren.