Spray foam accessories

Producten voor EXY

Alles wat je nodig hebt om onze schuimproducten te gebruiken: Welk product je ook wilt gebruiken – wij bieden alles wat je nodig hebt voor professionele verwerking. Slangen, pistolen en meer. We bieden een scala aan accessoires. Neem gewoon contact met ons op als je onderdelen nodig hebt.

Slangen

Doseringsapparatuur

Doseerapparaten voor veeleisende, industriële tweecomponenten schuimsystemen – met Honter G125, Honter III en Honter V ben je in staat om isolatieschuimen met de hoogste doseernauwkeurigheid aan te brengen. De doseerapparaten garanderen ook de hoogste kwaliteit van de mengsels van de vereiste componenten. Dankzij het doordachte ontwerp met slangverwarming, bedieningsterminal en primaire verwarming zijn de apparaten eenvoudig in gebruik en maken ze een ongecompliceerd en tijdbesparend gebruik mogelijk.

Spuitmonden tegen uitdrogen

Dankzij hun grote dekkingsgebied bieden onze anti-uitdroogmonden de juiste oplossing voor elke toepassing. Uitermate geschikt voor schuimvorming in de muur, op daken en plafonds, maar ook voor gebruik op gladde oppervlakken en voor het vullen van grote holtes. Verkrijgbaar in geelgroen, wit-transparant en wit-blauw.

Slang met tien uiteinden

Ideaal voor het opschuimen van grote holtes en oppervlakken. Beschikbaar als set met 10 mondstukken, een pistool en een slang van 4,6 m.

Uithardingszak

Het ideale accessoire om een constante schuimtoepassing op de gewenste temperatuur mogelijk te maken. Verkrijgbaar in lengtes van 3 en 15 meter.

Pistolen

Master II

Eenvoudige bediening en intuïtieve bediening – het nieuwe MASTER II-pistool is ontwikkeld om het aanbrengen van schuim zo gemakkelijk mogelijk te maken. De structuur van het pistool is bijzonder indrukwekkend: Het hoofdblok kan met de hand worden gedemonteerd voor snelle toegang tot de mengkamer. Om onderhoud en verzorging te vereenvoudigen, bevinden de afdichtingen, filters en terugslagkleppen zich op dezelfde plaats. Je krijgt voor elk pistool een gereedschapsset, zodat je jouw pistool eenvoudig en praktisch kunt configureren en het apparaat kunt onderhouden.

 • 360 graden draaibare kop: Door de revolutionaire roterende kop kan het koppelblok naar boven of beneden worden versteld.
 • Eenvoudig gebruik: De speciale structuur zorgt voor een snelle en gemakkelijke toegang tot de mengkamer. Bovendien hoef je het koppelblok niet te verwijderen om toegang te krijgen tot de interne onderdelen.
 • Innovatief ontwerp van de luchtkap: Biedt extra bescherming voor de mengkamerpunt
 • Sterk terugslagklepsysteem gebaseerd op de nieuwste technologie.
 • Luchtcilinder en uitlaatklep zijn optimaal beschermd tegen verstopping
 • Lagere onderhoudskosten

PROFI-schuimpistool

Het PROFI PU-schuimpistool met tefloncoating is perfect voor regelmatig gebruik door professionals. Het hoogwaardige PU-schuimpistool met tefloncoating valt op door zijn ergonomische vormgeving en doordachte structuur. Dankzij de afstotende Teflon-coating op de behuizing, regelaar, terugslagklep en mondstuk plakt er minder schuim aan het pistool, wat de reinigingsinspanning aanzienlijk vermindert. De instelbare doorvoercontrole, de robuuste constructie en het uitgekiende materiaalgebruik maken het PROFI-schuimpistool tot de perfecte metgezel voor iedereen die regelmatig schuim moet aanbrengen.

 • Makkelijk schoon te maken: De tefloncoating voorkomt schuimafzettingen en verstoppingen
 • Perfecte combinatie van materialen: Lichte aluminium behuizing met robuust stalen mondstuk, gietijzeren mechanisme en oplosmiddelbestendige nylon handgreep
 • Ergonomisch ontwerp: Perfect gevormd handvat - handig bij langdurig gebruik
 • Nauwkeurige doorvoercontrole dankzij professionele, instelbare trekkerveer

Ideaal voor het afdichten van holtes rond ramen, deurkozijnen, etc. evenals voor het afdichten van daken en andere delen van gebouwen. Met de mondstuktip (1 x) is het pistool ook geschikt voor schuiminjectie in de smalste spleten. En met de verlengbuis met 230 mm lange loop (1 x) injecteer je schuim op moeilijk bereikbare plaatsen. Het pistool kan worden gebruikt met de standaard 500/750 ml pistoolbussen.

Detrgenten en materialen

GREAT STUFF™ pistoolreiniger

Om je schuimpistool lang perfect te laten werken, raden we de GREAT STUFF™ -pistoolreiniger aan om te reinigen. Het reinigt betrouwbaar en zorgt ervoor dat er geen residu of lijm achterblijft op jouw PU-schuim spuit- en werkpistolen. De reiniger kan zowel intern als extern gebruikt worden om het spuitpistool te reinigen.

 • Lost niet-uitgehard polyurethaanschuim op en verwijdert het
 • Verwijdert resten
 • Reinigt veel oppervlakken (test het oppervlak eerst op een klein gebied als het niet beschadigd is)

Geïnteresseerd?

Perfect uitgerust! Vragen over accessoires en producten beantwoorden we graag. Ons serviceteam helpt en adviseert je altijd graag.

Meer informatie
Partner worden

Aantrekkelijke kansen, aantrekkelijke vooruitzichten. Neem contact op!

Over ons

Lees meer over ons en onze bedrijfsgeschiedenis.