Other accessories

FROTH-PAK™ accessoires voor spuitschuim

Froth-Pak-spuitmonden

Er zijn 4 verschillende mondstukken beschikbaar voor het FROTH-PAK ™ -systeem. Met hun verschillende eigenschappen bieden de geelgroene, witblauwe, wit / transparante, zwarte / transparante mondstukken topprestaties voor hun toepssingsgebied. Of het nu gaat om het opschuimen van muren, daken en plafonds of om gebruik op gladde oppervlakken en voor het vullen van grote holtes – wij bieden voor elke toepassing de juiste spuitkop. Bijpassende FrothPak slangen zijn uiteraard ook bij ons verkrijgbaar.

Insta Stik accessoires

GREAT STUFF PRO™ pistoolreiniger

Om je schuimpistool lang perfect te laten werken, raden we de GREAT STUFF™ -pistoolreiniger aan om te reinigen. Het reinigt betrouwbaar en zorgt ervoor dat er geen residu of lijm achterblijft op jouw PU-schuim spuit- en werkpistolen.

  • Lost niet-uitgehard polyurethaanschuim op en verwijdert het
  • Verwijdert resten
  • Reinigt veel oppervlakken (test het oppervlak eerst op een klein gebied als het niet beschadigd is)

PROFI-schuimpistool

Het PROFI PU-schuimpistool met tefloncoating is perfect voor regelmatig gebruik door professionals. Het hoogwaardige PU-schuimpistool met tefloncoating valt op door zijn ergonomische vormgeving en doordachte structuur. Teflon-coating, uitgekiend materiaalgebruik en instelbare doorvoercontrole maken het PROFI-schuimpistool de perfecte metgezel voor iedereen die regelmatig schuim moet aanbrengen.

  • Makkelijk schoon te maken: De tefloncoating voorkomt schuimafzettingen en verstoppingen
  • Perfecte combinatie van materialen: Lichte aluminium behuizing met robuust stalen mondstuk, gietijzeren mechanisme en oplosmiddelbestendige nylon handgreep
  • Ergonomisch ontwerp: Perfect gevormd handvat - handig bij langdurig gebruik
  • Nauwkeurige doorvoercontrole dankzij professionele, instelbare trekkerveer

Geïnteresseerd?

Perfect uitgerust! Vragen over accessoires en producten beantwoorden we graag. Ons serviceteam helpt en adviseert je altijd graag.

Meer informatie

Froth-Pak™

Handige set voor eenmalig gebruik van Honter schuimisolatie voor privégebruik.

Insta-Stik™

Perfect voor het verlijmen van isolatieplaten en versterkt membraanvlies op bouwoppervlakken.